Leírás
MENNYI HÚS?
Az ACANA Yorkshire Pork nem tartalmaz növényi fehérjekivonatokat, a felhasznált alapanyagok 50 %-a sertés.
MENNYI FRISS HÚS?
A sertéshúsok egyik fele (1/2) FRISS, a másik fele szárított.
HÁNYFÉLE HÚS?
Az ACANA Yorkshire Pork egyféle állati fehérjét tartalmaz a WholePrey™ arányainak megfelelően. A hús, a belsőségek és a porcok természetes formában biztosítják a tápanyagokat.
- Yorkshire sertés – hús, máj, vese és porc Alberta sertésfarmjairól.
CSAK 4 KIEGÉSZÍTŐ
Az ACANA Yorkshire Pork a húsok mellet tartalmaz belsőségeket és porcokat, megfelelve az EgészPréda táplálási koncepciónak, így a tápanyagokat döntően természetes formában kapja meg a kutya, ezért radikálisan csökkenthető a felhasznált táplálék-kiegészítők száma.
KANADA LEGJOBB ÉS LEGFRISSEBB ÖSSZETEVŐI
Az ACANA Yorkshire Pork párját ritkítóan sokféle helyi alapanyagból készült, melyeket a környező farmokon tenyésztettek és termeltek. Kizárólag megbízható partnerektől vásárlunk közvetlenül, ezért az élelmiszerlánc a lehető legrövidebb. Az alapanyagok emberi fogyasztásra alkalmasak, és naponta frissen érkeznek a díjnyertes NorthStar® konyhánkba.
ÖSSZETÉTEL
Friss yorkshire sertés (16%), dehidratált sertéshús (16%), egész zöldborsó, egész vöröslencse, friss sertésmáj (6%), sertészsír (6%), friss sertésvese (4%), friss egész pézsmatök (4%), egész garbanzó bab, egész zöldlencse, egész sárgaborsó, szárított sertésporc (2%), lencserost, tengeri alga (1,2%) (DHS és EPS zsírsavak fenntartható és tiszta forrása), friss egész úritök, szárított barnamoszat, fagyasztva szárított sertésmáj (0,1%), só, friss tőzegáfonya, friss kék áfonya, cikóriagyökér, kurkumagyökér, őszbogáncs, bojtorjángyökér, levendula, orvosi ziliz gyökér, csipkebogyó.
KIEGÉSZÍTŐK: D3-vitamin, E-vitamin, cink-kelát és réz-kelát.
Természetes módon, kevert tokoferolokkal (E-vitamin) és rozmaringolajjal tartósítva. Probiotikum: Enterococcus faecium.
VITAMINOK ÉS ÁSVÁNYI ANYAGOK
VITAMINOK
- A-vitamin 15 000 NE/kg
- D3-vitamin 800 NE/kg
- E-vitamin 250 NE/kg
- B1-vitamin (tiamin) 15 mg/kg
- B2-vitamin (riboflavin) 10 mg/kg
- B3-vitamin (niacin) 90 mg/kg
- B5-vitamin (pantoténsav) 25 mg/kg
- B6-vitamin (piridoxin) 15 mg/kg
- B12-vitamin 0,25 mg/kg
- Folsav 1,50 mg/kg
- Kolin 2 100 mg/kg
ÁSVÁNYI ANYAGOK
- Nátrium 0,30 %
- Klorid 0,50 %
- Kálium 0,80 %
- Magnézium 0,11 %
- Vas 180 mg/kg
- Cink 200 mg/kg
- Réz 15 mg/kg
- Mangán 20 mg/kg
- Jód 2,00 mg/kg
- Szelén 0,70 mg/kg
AMINOSAVAK
- Lizin 2,14 %
- Treonin 1,26 %
- Metionin 0,61 %
- Izoleucin 1,25 %
- Leucin 2,31 %
- Valin 1,65 %
- Arginin 2,19 %
- Fenilalanin 1,39 %
- Hisztidin 0,74 %
- Triptofán 0,34 %
- Cisztin 0,37 %
GYÓGYNÖVÉNYEK
- Cikóriagyökér 400 mg/kg
- Kurkumagyökér 100 mg/kg
- Máriatövis 100 mg/kg
- Bojtorjángyökér 100 mg/kg
- Levendula 100 mg/kg
- Orvosi ziliz gyökér 100 mg/kg
- Csipkebogyó 100 mg/kg