Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Magic Maggot

 

Itt a tavasz, tavaink és folyóink vízhőmérséklete lassan elkezdett melegedni .
Ezzel párhuzamosan a halak is ösztönösen elkezdik keresni a magasabb fehérjetartalmú táplálékokatt.

Erre az időszakra ideális a MAGIC MAGGOT csontibefőttek és a csontiliszt alapú etetőanyagai !

Csonti befőtt : 100 % természetes csontiból készült termék . A felhasználási terület részben megegyezik a forrázott csontival, tehát olyan szituációkban áll AZONNAL, KÜLÖNBÖZŐ ÍZEKBEN a rendelkezésünkre, amikor nincs időnk az otthoni előkészületekre, de az élő csontkukac mozgása okozta kellemetlenségeket szeretnénk elkerülni. (Az etetőkosár szétrúgása, az etetésről való elmászás, a rövidebb monofil előke gubancolódása, kosárra tekerése .)
Alapvetően két féle tartósságról beszélhetünk, az egyik a felbontás előtti, a másik pedig a felbontás utáni. Felbontás előtt közvetlen napsütéstől mentes helyen, szobahőmérsékleten egy évig, felbontás utána pedig hűtőben tárolva még hetekig.
Míg az élő kapcsán fokozattan ügyelünk arra, hogy ne szúrjuk át a testét, és ezzel hosszabb ideig tartsuk fent a mozgását, a befőttnél próbáljuk meg a csontit az 1/3-ánál (kb. a 3. gyűrű) felszúrni, hogy elkerüljük a rafinált halak lecsipkedését. Ezzel a módszerrel az akadás és a kapás/hal arány szinte 100%-os, de legalábbis a csalizásunk már tökéletes lesz egy összetett rendszerben, aminek az eredménye a sikeres és elégedett horgászat.

Etetőanyagok , pelletek , bojlik : az etetőanyagba és pelletekbe, bojlikba szárított csonti és annak lisztje kerül, ami a vízben oldódva a benne lévő fehérjével és aminósavakkal feljti ki a erős csalogató hatását a halakra

 

 

Nincs megjeleníthető termék.
Facebook rajongók