Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

By Döme TEAM FEEDER Master 365LC

By Döme
51.990 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Várható szállítás 2 munkanapon belül
Hossza 365 cm
Tömeg 275 g
Dobósúly 30-110 g
Nyéltag átmérője 13 mm
Osztott nyél hossza 49 cm
Spiccek erőssége 2,5 oz; 3 oz; 4 oz

A legnépszerűbb By Döme TEAM FEEDER Master Carp feederbot család továbbfejlesztett változata a 2022-ben forgalomba került új By Döme TEAM FEEDER Master botcsalád.

A bot alapanyaga 60TON High modulus Toray Carbon.
Az új anyagszerkezet és minőségi megmunkálás nagyon demonstratív, erőt sugárzó, olyan, amelyről elhiszi az ember, hogy ez valóban képes az űrbe repíteni a végszereléket! Ja és nem fog az első dobás során 8 darabra törni! A nyelek továbbra is osztottak és kellően hosszúak, mely megadja a megfelelő erőkart, amely mindenképpen szükséges, hogy bele lehessen kapaszkodni, hogy meg lehessen a dobások során teljes erőből húzni!
Az extrém keménységű, Seaguide Titanium High frame Double foot gyűrűsor elég szembetűnő. A 395RXH és 430LC modellnél a korábbihoz képest még nagyobbak, továbbá ezek a típusú gyűrűk még strapabíróbbak, még nagyobb dobások elérésére lettek optimalizálva, mint elődjei.

Nagy előrelépés a jobb minőségű, tökéletesen hézagmentesen rögzíthető és kézre álló, nagyon stabil fogást biztosító orsótartó. Ezt a profi pergető botokról vettük „kölcsön”. Így biztosan nem fogja az ember kezéről a bőrt az orsótartó barázdája legyűrni.

Ami mindegyik méretre egyaránt igaz, hogy a nagy dobósúly és erős bottestek ellenére is nagyon rugalmasak! Ez a fárasztás utolsó fázisában különösen fontos, hiszen úgy nyúlik a hal után, hogy az orsó fékje meg sem szólal!

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
Cikkszám: 1870-361
Szerezhető hűségpontok: 520
51.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Hol van ezeknek a botoknak létjogosultsága, kiknek ajánljuk?
Ezek bárhol bevethetők, ahol a halak a parttól távolabb portyáznak. Alap felszerelés lehet a nagy tavaink - Balaton, Tisza-tó, stb. - parti horgászai számára! De versenybotként is megállja helyét, amelyet mi sem bizonyít jobban, mint a 2021-ben megrendezett Method Feeder VB, ahol Sipos Gábor ezeket a botokat használva lett csapatával VILÁGBAJNOK! Egyszerűen elegáns, szép és erős botok, olyanok, amelyre vágyik az ember, amit szeretne kézbe venni és használni, akárhány feederbotja is van!

A család LC megjelölésű tagjai a LONG CAST, azaz a nagytávolságú feederezéshez lettek optimalizálva. Ahogy nő a botok hossza, úgy nő azok ereje és a velük elérhető dobótávolság is. Ezek 100+, 120+ és 140+ métert jelentenek. Fontos, hogy mindenki a saját fizikai adottságait, karhosszát, testmagasságát, és fizikai erejét is vegye figyelembe a megfelelő bot kiválasztása során! Tehát semmiképp nem ajánljuk pl. gyerekeknek a leghosszabb változatot! Fontos azt is megemlíteni, hogy ezek a botok csak akkor tudják a feltüntetett dobótávokat elérni, ha ehhez megfelelő súlyú és formájú feederkosár, optimális méretű orsó, főzsinór, dobóelőke és persze dobótechnika is párosul.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek