Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Nyelv
Hungarian hu
English en
Pénznem

Maros Cégbemutató

Sziasztok ,

Szeretnénk bemutatni nektek a 30 éves Maros Mix céget amely Magyarország egyik legnagyobb etetőanyag és horgászcsali gyártó cége .

Azért is foglalkozunk részleteiben a cég hátterével , mert ennél a gyártónál az összes forgalomba hozott termék folyamatos tesztelésen megy keresztül és csak olyan termékek kerülnek forgalomba amelyek bizonyítottan fogósak  és ezáltal sikerélményt nyújtanak a horgászoknak .

A márka mögött egytől - egyig komoly szakmai tapasztalattal rendelkező versenyhorgászok álnak akik a termékeket személyesen fejlesztik és tesztelik . A cég tulajdonosai id. Barna Szilárd vb klubcsapat tagja , ifj. Barna Szilárd ifi csapat világbajnok , Walter Tamás világ / Európa bajnok , Walter Barna Diána- női egyéni világbajnok. Emellett a teszthorgászok és fejlesztők között jelen van Erdei Attila feeder világbajnok is akinek hatalmas tapasztalata és tudása megkérdőjelezhetetlen és ezt a tudást viszontlátjuk a Maros termékek minőségében és csalogató hatásukban.  A Maros Mix –Walterland csapat szinte egyeduralkodó a feeder verseny szakágban , emellett a bojlis VB magyar válogatott tagjai között jelen van Roskó Péter és Gazdag Zoltán akik szintén Maros versenyhorgászok.

A Maros Mix termékpaletta az általunk ismert gyártók közül a legszélesebb termékportfólióval rendelkezik, hiszen szinte minden horgásztechnikához találunk megfelelő etetőanyagot illetve horogcsalit és emellett szerintünk a legjobb ár érték arányú termékek amelyek jelenleg kaphatóak a Magyar horgászpiacon .

A teljesség igénye nélkül íme néhány termék a portfólióból :  

  • puliszka :  hosszú ideje feledésbe merült csali,  másik ismert nevén kukoricamálé. Vajon miért szeretik annyira a halak ezt a csalit? Azért, mert az összetétele végtelenül egyszerű. Fő alkotóelemei a kukoricaőrlemény, kukoricacsíra, valamint kukoricaolaj. A hőkezelésnek köszönhetően pedig az állaga tökéletes. Működőképes, fogós csali több ízben horogra, vagy fűzésre, fenékre és úszósra egyaránt, folyóvizeken is nagyon fogós .
  • Series Eco etetőanyag család  : kedvező ár fekvésű , ugyanakkor kiváló minőségű etetőanyag keverék amely pellet tuning technológiával készül  
  • Feeder Series etetőanyag család : speciálisan feederbotos horgászathoz kifejlesztett etetőanyag amely 11 fajta ízben kapható , jó tapadóképességűek ugyanakkor fenékre érve gyorsan nyitnak . Intenzív ízesítésük , illat és színviláguk által alkalmasak úszós/match horgászatokhoz is .
  • Special etetőanyag család : Magas bel-tartalmú , válogatott alapanyagból készülő etetőanyag. Minden keverék sajátos íz- és illatharmóniával rendelkezik, amelyek a legjobb eredményt produkálják.  Használhatók feeder, úszós és fenekező módszerrel is. Tartalmaznak 97%-os tisztaságú BETAINT, ezért ellenállhatatlanok a nagytestű halak számára is.
  • XXL etetőanyag család : válogatott első osztályú alapanyagokból, különleges módon előállított etetőanyag amely kiválóan helyt állt már rangos világversenyeken is . Gyártása során rendkívüli figyelmet fordítanak az olajos magvak pirítására ezért rendkívül harmonikus ízhatású tartalmas termék. Az xxl család method etetőanyagai magas minőségű halliszt alapúak amely által rendkívül fogósak !
  • Method Box : A prémium minőségű halibut pelletnek és rendkívül tömény aromának köszönhetően az egyik legfogósabb pontyos etetőanyagnak számít a Method Box. Tökéletes csalogatóanyag amely method vagy bármilyen kosárba belehelyezve a távalabb tartózkodó halakat is a horog közelébe csalogatja, de akár használható normál etetőanyaghoz hozzáadva feljavítva annak csalogató erejét .
  • Liquid aroma 500 ml : ezek az aromák versenykörülmények között is remekül megállják a helyeket, kizárólag természetes alapanyagokból készülnek . Jellemző rájuk , hogy még a lehült vizekben is gyorsan oldódnak
  • CSL aroma 500 ml : fanyar erőteljes ízüket a nagyobb pontyok is imádják . Magas alkoholtartalmuk miatt a lehült vizekben gyorsan oldódnak és PVA barátok .
  • Extra aktivátor 250 ml : Természetes alapanyagokat tartalmazó rendkívül tömény folyadék aroma, amelyet a bojlis, feederes és pontyhorgászok egyaránt eredményesen használhatják. Felhasználása igen sokoldalú lehet. Azok a horgászok, akik bojlijukat otthon, saját kezűleg kívánják elkészíteni és ízesíteni , a Maros Mix Aktivátorokkal ezt gond nélkül megtehetik, mivel ez az aromakülönlegesség jól bírja a hőkezelést is.
  • Sülyedő angol morzsa : A Maros Mix  süllyedő morzsa nem más, mint egy színezett, nehéz fajsúlyú szénhidrátban gazdag morzsa. Különlegessége, hogy száraz állapotában is lesüllyed a víz alá, emiatt a folyóvízi keverékek nélkülözhetetlen alkotóeleme. Kellemes édes ízét a halak nagyon kedvelik. A kész etetőanyaghoz 1/4  arányban ajánlott keverni.

Ezenkívül sorolhatnánk még tovább is a termékek körét a tégelyes kukoricáktól kezdve a bojlikon át a vödrök, úszok , botzsákokon át, de akkor egy végtelen hosszú poszt lenne amely sosem érne véget … inkább a Maros cég szlogenével fejezzük posztunkat : „Nem csak MAROS-MIX termékek tehetnek valakit eredményes horgásszá, de tudjuk ,velünk sokkal könnyebb halat fogni . „

Tekintsétek meg inkább az aktuális Maros Mix termék ajánlatunkat :

https://www.fishingoutlet.hu/brand-new--236/maros-2019-szortiment-256?sort=p.price&order=ASC#content