Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BOT BENZAR RIVER POLE 7m

Benzár
47.990 Ft
43.191 Ft
Kedvezmény: 10%
Az akció időtartama: 2024. 04. 01. - 2024. 07. 02.
Menny.:db

Paraméterek

Várható szállítás 1-4 munkanapon belül
Benzár River spiccbot Igazán egyedi botcsaláddal bővült az egyre több tagot magáénak tudható Benzár széria. A River Pole csúcsminőséget képviselő spiccbotok, az élménydús folyóvízi úsztatás minden követelményéhez megoldást nyújtanak, akár versenyhorgászathoz használva is egyaránt.
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 20.
Cikkszám: energo-11091700
Szerezhető hűségpontok: 432
47.990 Ft
43.191 Ft
Kedvezmény: 10%
Az akció időtartama: 2024. 04. 01. - 2024. 07. 02.
Menny.:db

Leírás

Benzár River spiccbot Igazán egyedi botcsaláddal bővült az egyre több tagot magáénak tudható Benzár széria. A River Pole csúcsminőséget képviselő spiccbotok, az élménydús folyóvízi úsztatás minden követelményéhez megoldást nyújtanak, akár versenyhorgászathoz használva is egyaránt. A kimagasló IM12-es karbonnak köszönhetően rendkívül könnyű, mégis gyorsan felkeményedő blankot kapott a széria, mely a 3-30 grammos dobósúly tartománynak köszönhetően, akár a vad folyami nyurgákkal és márnákkal is felveszi a küzdelmet. Természetesen a prémium minőségű anyagnak köszönhetően a bot kivitele kecses, maximálisan karcsú maradt, ami a kék külső dizájnnal párosulva igazán modern, letisztult külsőt eredményezett, mely a nyéltagon kiegészült egy csúszásvédelemmel ellátott bevonattal, ami a karbonszövéses tagon, igazán puha tapintású, kellemes fogást eredményez. Csekély súlyából adódóan, akár egész napos élménydús úszós horgászathoz is tökéletes társ. Csőspicces kialakításának köszönhetően, alkalmas begumizott használathoz is, a nagyobb halakkal való tökéletes fárasztás kivitelezhetőségéhez. Folyóvízi alkalmazáshoz az egyik legkiválóbb modellünk, Benzár Zsolt ajánlásával.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek