Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BUSALU Busázó Úszó

BUSALU
1.390 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Várható szállítás 2 munkanapon belül
Az úszó egy menetes felső testtel rendelkezik, melyben található egy beépített Led. Használata rendkívül egyszerű, csak szét kell tekerni az úszó 2 részét és az eszközhöz járó laposelemet az arra kialakított helyre be kell illeszteni. Csúszó kialakítást kapott, az alsó részen egy fül található, mely által beilleszthető a főzsinórhoz, majd sörétólommal vagy úszórögzítő stopperrel kell alul és felül, a megfelelő mélység beállítása után ütköztetni. Rendkívül hasznos kiegészítő éjjel vagy rossz látási viszonyok között, busa horgászata során. *A laposelem része a csomagolásnak.Kiválóan használható ragadozóhalas módszerhez is.Horgászat után érdemes szétszedve tárolni, hogy a vízpára el tudjon az úszó belsejéből párologni. Ezáltal nem fog oxidálódni az úszó elektronikai része.

A készülék piros és zöld színnel is világít.
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 18.
Cikkszám: 1234312321
Szerezhető hűségpontok: 14
1.390 Ft
Menny.:db

Leírás

Szerelési Tippek a Busalu szerelék feltalálójától : 

Szerelék:  a szerelék szára menetes. Ki lehet tekerni és a tetszésnek megfelelően variálható. Akár 2 tablettával, akár 2 kosárral, vagy vegyesen szeretne horgászni valaki (1 kosár 1 tablettával). Akár 1 tabletta vagy 1 kosár is lehet rajta

-Főzsinór: 0,22 fonott. ennél lejjebb nem mennék. Én feeder botokat használok, így még megvan a finom-szerelékes élvezet, de van esély nagy busa megfogásához is. Horog előke: 0,25-ös lágy fonott. Sima csomómentes kötéssel kötöm. Az egyik előkét az alsó kosár aljáig, a másik előkét még alá 1-2 cm-re eresztem. A másik szerelésnél lehet úgy, hogy az egyik horgot az alsó kosár közepéig, a másikat az alsó kosár aljáig engedni.--Horog: 4-es méretű erősebb horog ami bevált.

- Forgó kapocs ami a busalut tartja: Ez erős legyen. Minimum 25 kg. teherbírás. Úszónak 100-120 gramm teherbírású javasolt.

- Tabletta: Minimum 2 órát bír és folyamatosan oldódik. A használt tablettát nem kell eldobni, kicsi száradást követően újra lehet csalizni vele, nem vész kárba.

- Etetőanyag: 1 kg. anyaghoz 5,5 dl. víz kell. Gyurma állagúra kell keverni. Jól bele kell nyomkodni a kosárba, nem kell félni tőle, ki fog oldódni. Ha a dobás megtörtént a szereléket nem szabad rángatni és igazgatni.  Ott kell hagyni a dobás helyén. 40 percet simán bír. Természetesen ha a horgász kitekeri a szereléket úgy tűnhet, hogy a kosár üres, mert tekerés közben a víz azonnal kimossa a kosárból az anyagot.

-Ólomkarika: Az ólom karika nagyban meg fogja könnyíteni az úszós busa horgászatot. Aki "letalpalt" úszós módszerrel horgászik, biztos tapasztalta már, hogy dobásnál az ólom vissza csúszik a fődamilon. Akár 10-20 métert is és az ólom nem az úszó alá esik. Ezzel az a baj, ha áramlik a víz az núszó össze vissza "mászkál".Ezzel az ólom karikával sokkal hosszabb eresztékkel is lehet horgászni, ugyanis az ólom a nagy lyuk miatt teljesen le fog csúszni a végszerelékhez. Dobáskor együtt repül a szerelékkel és vízbe érkezés után azonnal az úszó alá tud süllyedni, mert az ereszték simán átszalad rajta. Az ólom garantáltan az úszó alá esik, a dobás helyszínén tartja a szereléket. Előnyök:"bármekkora" ereszték használata, pontosabb, hosszabb dobás, az úszót a dobás helyszínén tartja, nem fog "mászkálni" az úszó, ha áramlik a víz

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek