Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fish-Up Pupa 1,2" 10db - Earthworm-Hot Pink 3,2cm

Fishup
2.090 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Várható szállítás 2 munkanapon belül

Ez a plasztik  csali extra lágy anyagának,élethű formájának,vibrációjának köszönhetően,egy igazi hal csapda,mely nem jelent túl nagy biztonságot ,se a ragadozó halak,de még néha a békés halak számára sem .Ukrán versenyzők, és teszt horgászok több évig tesztelték komoly eredményekkel és sikerekkel ezeket a termékeket, mielőtt végre piacra kerültek volna az Európai üzletekben. Minden csali speciális enzimeket, sajt aromát,és különféle sókat tartalmaz,ezzel téve még csalogatóbbá a Fishup termékeket.

A FishUp Pupa egy báb "lárva", amely a legjobb mind a tavi  mind a patakos, illetve folyóvízi horgászathoz megfelelő.
A báb puhább anyagból készül, mint a folyó ragadozóinak szokásos csalija. Egyrészt ez lehetővé teszi a tökéletes mozgás elérését, másrészt abszolút nem zavarja, sőt provokálja a halakat, hogy lenyeljék a csemegét, ami nagyon fontos.
Az anyag lágysága lehetővé teszi az életszerű mozgást, az anyagának attraktáns tartalma, erős sajt izesítése még a legrosszabb időszakokban is kapásra ösztönzi a halakat. A fenéken fekvő, mozdulatlan csali ugyanolyan vonzó a passzív halak számára, mint egy lárva, amely csábító módon mozog a vizeken.
A csali kompakt mérete további súlyt és kiváló dobási tulajdonságokat biztosít, amelyek lehetővé teszik, hogy a csalit a lehető legkisebb fejjel használjuk.
A FishUp Pupa rendkívül sokoldalú használatot tesz lehetővé: a passzív mozdulatoktól a fenék közelében, az aktív mozgásokig a felszín közelében. A vezetés mélysége és a mozdulatok fajtája attól függ, hogy a csalit hogyan helyezzük a horogra.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. április 22.
Cikkszám: FHL10037153
Szerezhető hűségpontok: 21
2.090 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek