Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Novák Feeder Carp Method - Fahéj Szilva

novák
1.590 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Várható szállítás 2 munkanapon belül

Novákfeeder Carp Method Fahéj-Szilva
Megújult beltartalom: magas minőségű halas pelletőrlemény alaphoz párosítottuk a szükséges szénhidrát, protein illetve növényi összetevőket, ezzel a maximumot hoztuk ki a carp method termékcsaládból! Az ízkombinációból inkább a szilva érvényesül jobban, így még pontyosabb lett a keverék.

Mint minden method mixnél természetesen itt is kiemelkedően fontos a megfelelő állag beállítása, melyhez minden zacskó hátoldalán megfelelő leírást találsz.

Vízbe érkezés után nagyon gyorsan bont, kifejezetten jól felhősít, ezzel is csökkentve a halak gyanakvását, felerősítve a táplálkozási ösztönt.

A beltartalom a felhasznált anyagok gondos válogatásának köszönhetően kifejezetten erős lett, úgy alkottuk meg, hogy még a kapitális egyedek érdeklődését is felkeltse. A magas fehérje és esszenciális olajtartalom rendkívül fontos szerepet kapott, a tökéletes összetétel kialakításában.

Ízeit és színeit tekintve, a csaliknál már jól bevált, kifejezetten Novák Feederes vonalon maradtunk. Ezek a tavalyi teszteken rendre kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, sok-sok ponty megfogásához segítve hozzá.

Elérhetőség: Elfogyott
Várható szállítás: 2024. július 01.
Cikkszám: 65476587
Szerezhető hűségpontok: 16
1.590 Ft
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek