Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ORSÓ RYOBI VIRTUS 4000 FS

Ryobi
46.990 Ft
37.990 Ft
Kedvezmény: 19%
Az akció időtartama: 2024. 04. 01. - 2024. 07. 02.
Menny.:db

Paraméterek

Várható szállítás 1-4 munkanapon belül
Ryobi Virtus FS nyeletőfékes orsó A Ryobi Virtus FS nyeletőfékes orsó a japán mérnökök legújabb fejlesztése. A hátsó nyeletős rendszerű féke rendkívül érzékeny és finoman állítható, mely által minden horgász számára igazi élvezet lesz a használata.
Elérhetőség: Külső raktáron
Várható szállítás: 2024. június 13.
Cikkszám: energo-22863040
Szerezhető hűségpontok: 380
46.990 Ft
37.990 Ft
Kedvezmény: 19%
Az akció időtartama: 2024. 04. 01. - 2024. 07. 02.
Menny.:db

Leírás

Ryobi Virtus FS nyeletőfékes orsó A Ryobi Virtus FS nyeletőfékes orsó a japán mérnökök legújabb fejlesztése. A hátsó nyeletős rendszerű féke rendkívül érzékeny és finoman állítható, mely által minden horgász számára igazi élvezet lesz a használata. Az elsőfék is rendkívül precízen állítható, fárasztás során ez rendkívül fontos tulajdonsága és a fékek mellett a 7+1 csapágyas rendszere teljesen zökkenőmentes futást párosít a szerkezetnek. Ez a nyeletőfékes orsó azonban nem csak pontyhorgászatra van tervezve, hanem minden más ​​módszerhez is univerzálisan alkalmas, ahol a szabadonfutó fékes orsókat részesítik előnyben, rablóhalas horgászathoz is tökéletes variáns. Az új, érzékeny nyeletőfékes rendszer szabadalmaztatott a Ryobi által, ami természetesen szükség szerint aktiválható vagy deaktiválható. A carbon fék víz és porálló. A dobja egy gumibetétet is kapott, mely által a fonottzsinórokat is tökéletesen csúszásmentesen megtartja. A dobon természetesen fém klipsz is található. A fém hajtókar CNC esztergált, rendkívül könnyen kezelhető. Technikai paraméterei: - 7 rozsdamentes acél golyóscsapágy, 1 rozsdamentes acél görgőscsapágy, - Alumínium dob (CNC-megmunkált), - Extra finom elsőfék + hátsó nyeletőfék - Víz és porálló carbon fékrendszer - Gumiréteg a dob belsején - Fém hajtókar - Fém klipsz

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek