Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rapture Fun Tail Grub 8.5cm chartreuse ghost plasztik csali

Rapture
2.465 Ft

A RAPTURE FUN TAIL GRUB műcsalija egyszerre több fronton ingerli a prédáját. Felkelti a figyelmet a mozgásával az ízével és az illatával is.
Ez a csali kiválóan használható akár jig fejen, akár spinner bait-en. Különlegessége a fajsúlyában is jelentkezik, ugyanis könnyebb a víznél,
azaz lebegő.
A kúpos test és a farok kialakításánál fogva gyors és élethű mozgásra képes. Emellett amikor a hal elkapja a csalit, az illat és a csaliba bejuttatott
só tovább ingerli a halunkat és nem fogja elengedni a csalit. És ettől kezdve csaknem nyert ügyünk van.
Ezt a csalit elsősorban a süllőkre,sügerekre fejlesztettük ki, de a tapasztalatok alapján más ragadozóknál is eredményesen használható.

Cikkszám: trabucco-188-00-784
Szerezhető hűségpontok: 0
2.465 Ft

Leírás

A RAPTURE FUN TAIL GRUB műcsalija egyszerre több fronton ingerli a prédáját. Felkelti a figyelmet a mozgásával az ízével és az illatával is. Ez a csali kiválóan használható akár jig fejen, akár spinner bait-en. Különlegessége a fajsúlyában is jelentkezik, ugyanis könnyebb a víznél, azaz lebegő. A kúpos test és a farok kialakításánál fogva gyors és élethű mozgásra képes. Emellett amikor a hal elkapja a csalit, az illat és a csaliba bejuttatott só tovább ingerli a halunkat és nem fogja elengedni a csalit. És ettől kezdve csaknem nyert ügyünk van. Ezt a csalit elsősorban a süllőkre,sügerekre fejlesztettük ki, de a tapasztalatok alapján más ragadozóknál is eredményesen használható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek