Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SONIK SK TEK FLOATING WEIGHSLING LEBEGŐ MÉRLEGELŐ

Sonik
25.990 Ft
Menny.:db

Paraméterek

Várható szállítás 1-4 munkanapon belül
Sonik SK-Tek lebegő mérlegelő és haltartó Ezek a halmérők kettős feladatot látnak el: használhatók halmérőként és rövid ideig a halat is tarthatjuk bennük. Az oldalak hálós kialakítása miatt gyorsan szárad és középen tartja a halat.
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2024. június 18.
Cikkszám: energo-SN714401
Szerezhető hűségpontok: 260
25.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Sonik SK-Tek lebegő mérlegelő és haltartó Ezek a halmérők kettős feladatot látnak el: használhatók halmérőként és rövid ideig a halat is tarthatjuk bennük. Az oldalak hálós kialakítása miatt gyorsan szárad és középen tartja a halat. A felső részek és a végrészek SK-TEK terepmintás anyagból készültek, hogy végig nyugodtan tartsák a halat. Mindegyik fül dupla erősítést és hevedert kapott, hogy maximum támaszt kapjon a hal. Ezen kívül még négy fényvisszaverő tapasz található a halmérő zsákon és egy 5 méter hosszúságú zsinór letűzővel. Egyszóval a halmérő minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, mely a biztonságos méréshez és a hal rövid ideig tartó tárolásához szükséges. Elérhető sztenderd és nagy méretekben.

Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek

Hasonló termékek