HiKi-Dark Brown zsinór 1000 m - 0.26 mm - 1000 m

Bullfishing
4.300 Ft
2.600 Ft
Kedvezmény: -40%
Az akció időtartama: 2025. 04. 01. - 2025. 07. 02.
Kép 1/5 - HiKi-Dark Brown zsinór 1000 m - 0.26 mm - 1000 m
Kép 2/5 - HiKi-Dark Brown zsinór 1000 m - 0.26 mm - 1000 m
Kép 3/5 - HiKi-Dark Brown zsinór 1000 m - 0.26 mm - 1000 m
Kép 4/5 - HiKi-Dark Brown zsinór 1000 m - 0.26 mm - 1000 m

A 70% kedvezmény a készletünk erejéig tart!

Lágy szerkezet, a magas kopásállóság, a minimális nyúlás jellemzi leginkább a Dark Brown zsinórokat.

Rendkívül könnyedén lepereg az orsóból, és szinte semmilyen ellenállást nem okoz a gyűrűkön való áthaladáskor.

Sötét barnás színe tökéletesen beleolvad a meder kontrasztjába, így cseppet sem feltűnő, nehezen észrevehető még az óvatos, öreg halak számára is.

Kiváló japán anyagból készül, a legmodernebb Japán gépekkel.

  • Minimális nyúlás

  • Magas kopásállóság

  • Pontos zsinórátmérő 

  • Kis súrlódás

  • 1000 M egy tekercsen

  • 7 méret

Szakítószilárdság:

20mm/4 kg

23mm/5.1 kg

26mm/6 kg

28mm/6.9 kg

30mm/7.7 kg

35mm/10.3 kg

40mm/13.2 kg

Gyártó cikkszám: 46476711756123
Szerezhető hűségpontok: 0
4.300 Ft
2.600 Ft
Kedvezmény: -40%
Az akció időtartama: 2025. 04. 01. - 2025. 07. 02.

Leírás

A 70% kedvezmény a készletünk erejéig tart!

Lágy szerkezet, a magas kopásállóság, a minimális nyúlás jellemzi leginkább a Dark Brown zsinórokat.

Rendkívül könnyedén lepereg az orsóból, és szinte semmilyen ellenállást nem okoz a gyűrűkön való áthaladáskor.

Sötét barnás színe tökéletesen beleolvad a meder kontrasztjába, így cseppet sem feltűnő, nehezen észrevehető még az óvatos, öreg halak számára is.

Kiváló japán anyagból készül, a legmodernebb Japán gépekkel.

  • Minimális nyúlás

  • Magas kopásállóság

  • Pontos zsinórátmérő 

  • Kis súrlódás

  • 1000 M egy tekercsen

  • 7 méret

Szakítószilárdság:

20mm/4 kg

23mm/5.1 kg

26mm/6 kg

28mm/6.9 kg

30mm/7.7 kg

35mm/10.3 kg

40mm/13.2 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Facebook kommentek

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.